top of page

Fri, Feb 04

|

De Kas | Live -stream concert

De Kas presenteert: ZEA

"ZEA brengt met Wist Noch Dat D’r Neat Wie een muzikale ode aan poëzie in het algemeen en taal in het bijzonder." - Muziscene

Registration is closed
See other events
De Kas presenteert: ZEA
De Kas presenteert: ZEA

Tijd en locatie

Feb 04, 2022, 8:00 PM

De Kas | Live -stream concert

Gasten

Over het evenement

De Kas is een broeikas die op het voormalig eiland Wieringen staat. En plek van groei en verbinding. De Kas geeft een thuis aan artiesten, muzikanten, sprekers, schrijvers en dichters. Via live-stream brengen wij onze kunsten, die jij vanuit het comfort van je huiskamer kunt bekijken. 

De Kas geeft een hele bijzondere sfeer, en daarom willen wij heel graag dat je komt kijken en luisteren!

ZEA

"ZEA brengt met Wist Noch Dat D’r Neat Wie een muzikale ode aan poëzie in het algemeen en taal in het 

bijzonder." - Muziscene

"Muziek die er niet op uit is te pleasen, al is de Friese versie van Jacques Brel’s “Laat Me Niet Alleen” wel van een uitzonderlijke pracht, maar uit urgentie geboren en die je op diepgravende en biologerende wijze weet te overrompelen. Wat een veelzijdig wereldalbum!"  - Jan Willem Broek op Subjectivisten.nl.

https://zeamusic.bandcamp.com/

De muziek van ZEA vind je hier: http://www.zea.dds.nl

Let op! 

De live-stream is openbaar toegankelijk en je kunt doneren via de link die in de beschrijving van de live-stream. Een paar uur voor je aanmelding ontvang je de link in je mailbox. Check ook zeker je spam, want soms komt onze mail daar terecht.

Voor vragen of informatie: info@dinamusic.nl 

Al bevestigd:  19 Februari verwelkomen we Seamus and the Horses in de kas! Stay Tuned! 

De Kas

In mijn tuin staat een broeikas, met het uizicht op de weilanden, de dijk en daarachter waait de zilte wind van de waddenzee. Het laat me verwonderen en fantaseren over hoe ik en de wind, het weiland, de vogels, en de paarden één kunnen worden. In mijn kas wil ik groeien, broeien, proberen te voelen wat er wil ontknoppen, ontpoppen en hoe ik de bodem moet voeden. Deze plek is waar ik wil onderzoeken. Want onder mijn voeten zit een onuitputtelijke bron van informatie. Mijn grond. Waar ik op sta als nuchtere friezin die zoveel voelt, dat ze ondanks haar aardsheid, een constante aanwezigheid van magie ervaart. Waar komt dat dan toch vandaan…

Tickets

  • De Kas presenteert: ZEA

    €0.00
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page