top of page

Ik ben Dina Popma, zangeres en zangcoach met meer dan 10 jaar ervaring als professionele zangeres en muzikante. In de loop van die jaren heb ik ontdekt wat er allemaal mogelijk is met je stem, en hoe leuk zingen kan zijn! Het mooie is dat iedereen het kan leren. Mijn praktijk is ontstaan uit de wens om zowel volwassenen als kinderen te helpen en mijn kennis en ervaring te delen. Als je nieuwsgierig bent geworden, aarzel dan niet om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten!

"Als ik zie dat een leerling vooruitgang boekt en daar ook nog eens veel plezier aan beleeft, vervult me dat als docente met grote trots!"

 
_ENT9027-bewerkt-bewerkt.JPG

Foto: Kenneth Stamp

Ervaring & Opleidingen

Zingen, muziek maken, persoonlijke groei en reizen hebben altijd een centrale rol gespeeld in mijn leven. Mijn gevoel en motivatie was om zowel mezelf als anderen en de wereld om me heen te verkennen. Op mijn 23e besloot ik uit mijn comfortzone te stappen en reisde ik vijf maanden alleen door India. Daarna volgden avonturen in Thailand, Ierland, Spanje en meerdere reizen naar West-Afrika.

In 2014 behaalde ik mijn Bachelor of Music aan de Academie voor Popcultuur, en datzelfde jaar startte ik mijn eigen onderneming. Vijf jaar lang runde ik met succes mijn eigen Wax-salon met vier medewerksters. Tegelijkertijd bouwde ik aan mijn carrière als artiest en bracht ik drie albums, twee ep's en vier singles uit. Bovendien heb ik opleidingen gevolgd in Soundfulness (gericht op lichaamsbewustzijn, mindfulness en empathische resonantie), Reiki Eerste en Tweede Graad volgens het Usui-systeem van Reiki Healing, en voltooide ik de Touch of Matrix-level 1 & 2 opleiding.

Het is een waar genoegen om mijn kennis en ervaring te delen in mijn lessen en workshops. Als ik zie dat een leerling vooruitgang boekt en daar gelukkig van wordt, vervult me dat als docent met grote trots! Ik hecht waarde aan diepgang en blijf met beide benen op de grond staan. Humor en plezier zijn voor mij van groot belang, en ik hoop jou een plezierige en leerzame ervaring te bieden.

 

Met warme groet,

 

Dina Popma

 
 
bottom of page