top of page

za 19 feb

|

De Kas | Live -stream concert

De Kas presenteert: Seamus and the Horses

Ierse Folk

Registration is closed
See other events
De Kas presenteert: Seamus and the Horses
De Kas presenteert: Seamus and the Horses

Tijd en locatie

19 feb 2022, 20:00

De Kas | Live -stream concert

Over het evenement

De Kas is een broeikas die op het voormalig eiland Wieringen staat. En plek van groei en verbinding. De Kas geeft een thuis aan artiesten, muzikanten, sprekers, schrijvers en dichters. Via live-stream brengen wij onze kunsten, die jij vanuit het comfort van je huiskamer kunt bekijken. 

De Kas geeft een hele bijzondere sfeer, en daarom willen wij heel graag dat je komt kijken en luisteren!

Seamus and the Horses

Meer informatie volgt! 

Let op! 

De live-stream is openbaar toegankelijk en je kunt doneren via de link die in de beschrijving van de live-stream. Een paar uur voor je aanmelding ontvang je de link in je mailbox. Check ook zeker je spam, want soms komt onze mail daar terecht.

Voor vragen of informatie: info@dinamusic.nl 

De Kas

In mijn tuin staat een broeikas, met het uizicht op de weilanden, de dijk en daarachter waait de zilte wind van de waddenzee. Het laat me verwonderen en fantaseren over hoe ik en de wind, het weiland, de vogels, en de paarden één kunnen worden. In mijn kas wil ik groeien, broeien, proberen te voelen wat er wil ontknoppen, ontpoppen en hoe ik de bodem moet voeden. Deze plek is waar ik wil onderzoeken. Want onder mijn voeten zit een onuitputtelijke bron van informatie. Mijn grond. Waar ik op sta als nuchtere friezin die zoveel voelt, dat ze ondanks haar aardsheid, een constante aanwezigheid van magie ervaart. Waar komt dat dan toch vandaan…

Tickets

  • De Kas presenteert: Seamus&

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page