top of page
IMG_0659.jpg
Nieuwsgierig naar onze activiteiten? Klik Hier!
 

Een ruimte voor workshops,  lezingen, ceremonies en presentaties. 

DE KAS

Who Are We
IMG_0638.jpg

Wie wij zijn

IMG_3506.jpg

Mijn naam is Dina Popma en zoals je wellicht op deze website hebt gezien ben ik artiest en muzikante. Naast mijn passie en liefde voor muziek heb ik samen met mijn partner Jorrit in 2021 een kas gebouwd in onze tuin. Toen de kas eenmaal stond had ik direct het gevoel dat deze plek uitnodigde om te delen met anderen. Omdat we nog in de pandemie zaten begon ik met het opzetten van live-stream concerten. Van mijzelf en van andere artiesten. Maar omdat ik graag "echt" verbind, was ik erg blij dat ik in het voorjaar van 2022 mensen uit kon nodigen in De Kas. Elke maand een concert, van artiesten die heel goed passen bij deze bijzondere plek. 

Daarna werd het idee geboren om niet alleen de luisteraars van de concerten de ruimte te laten ervaren, maar De Kas aan te bieden als ruimte die gebruikt kan worden voor workshops, lezingen en ceremonies. 

Het bijzondere van De Kas is dat natuur en ruimte samen komen. De Kas warmt op door de zon en als het nodig is door de houtkachel. In de wei lopen schapen en paarden en in de verte zie je de zeedijk. Alles is open en toch voel je je geborgen door de fijne sfeer in De Kas.

Ik hoop je te ontmoeten en deze mooie plek met je te delen, je bent van harte welkom!

Schrijf je hier in voor de nieuwbrief.

Schrijf je nu in, en je ontvangt alle updates en informatie over De Kas. 

Bedankt voor het inschrijven!

bottom of page