• DINA

Het volgende liedje gaat over jou...

Op 1 oktober was het zover: de lancering van mijn debuutalbum! Het optreden overtrof al mijn verwachtingen. Het was zo fijn en bijzonder om voor het eerst mijn muziek en mijn verhaal naar buiten te brengen. Iedereen voelde de ontlading na het concert en ik heb hele mooie en lieve reacties morgen ontvangen. Bedankt voor de support en de onvergetelijke avond! Achter de schermen werken we toe naar het volgende moment waarop we elkaar misschien weer kunnen treffen! Maar tot het zover is, zal ik het verhaal achter mijn liedjes met je delen.
Dit liedje heet Brother. Het gaat over de vriendschap die ik sloot met een lokale muzikant uit Mali. Hij maakt prachtige muziek en is ook een zeer getalenteerde instrumentenbouwer. In de twee maanden die ik bij hem woonde werd hij mijn meest close vriend. Al snel trokken we veel samen op en toen ik het even moeilijk had, bleef hij bij me tot het weer goed met me ging. Met dit nummer wil ik hem bedanken voor zijn vriendschap en hem laten weten dat ik in hem geloof. Ik ben benieuwd hoe je het vindt en hoop dat jij het ook wil delen met iemand die voor jou een belangrijke vriend of vriendin is. Alle liefs, Dina

62 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven