• DINA

My Own Way

Oefenen, oefenen, oefenen. We worden pas ergens goed in als we keer op keer iets proberen tot het ons lukt. Wat drijft ons? Waarom zetten we door? De afgelopen drie jaar werkte ik intensief samen met producent Jurrie Meulman om de liedjes aan te scherpen. In de samenwerking met hem ontwikkelde ik mij als producer. Soms moesten we stukjes herschrijven, stukken inzingen en partijen spelen; opnieuw en opnieuw totdat het album vorige week gemixed en klaar werd aangeleverd voor de pers. Nu komt het resultaat: het album 'My own way', waar we zolang met zoveel plezier en passie aan gewerkt hebben! De laatste weken oefenen we volop met de band voor de premiere op 1 oktober. We willen mensen verbinden door de muziek. Zo oefenen we en werken we naar het volgende toe, want nu gaat het om jou. Ik hoop dat je de muziek mooi vindt, dat je geraakt wordt en bovenal dat je ervan geniet.

Als je alle liedjes volgende week live hoort tijdens de premiere, als de videoclip je beeldscherm vult, als je de cd thuis luistert op een zonnige namiddag: vanaf hier gaat de muziek een eigen leven leiden en wordt het iets van jou en van ons allemaal. Daarom deel ik graag mijn (voorlopig) laatste video van deze reis met je. We beginnen aan het volgende stukje en zullen opnieuw veel leren en vooral blijven oefenen omdat we het nog beter willen maken en het nog beter willen doen. Ik kan niet wachten om de muziek met je te delen. Voor mij is dit waar het om gaat en waar ik met heel mijn hart naartoe heb geleefd. Ik ben ik dankbaar voor deze bijzondere reis en iedereen die onderweg de muziek gesteund heeft. Als je nog niet gereserveerd hebt voor 1 oktober en je wilt er wel graag bij zijn,reserveer dan snel je kaartje en vergeet niet om ook je vrienden uit te nodigen via facebook. Alle liefs, Dina

20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven