• DINA

Segou

Afgelopen week was voor mij een heel bijzondere week. Maandag werkte ik nog aan de vormgeving van de album hoes, daarna legden we de laatste hand aan de videoclip en daarbovenop werd het album aangeleverd voor de pers zodat deze 1 oktober binnen is. Wat een mooie dag!! De laatste maanden hebben we zo toegeleefd naar 1 oktober en nu zijn we er ineens bijna! Ik ben heel benieuwd wat je van de videoclip vindt en zou je willen vragen om deze zoveel mogelijk te delen met de wereld. Als je facebook hebt, dan kun je de clip daar ook delen en zoveel mogelijk vrienden en bekenden uitnodigen voor 1 oktober. Als ik terugkijk op de vier jaar sinds het allemaal begon tot waar we nu zijn, ben ik trots op alles dat we hebben bereikt. Bovenal ben ik dankbaar voor de bijzondere reis hiernaartoe en iedereen die onderweg de muziek gesteund heeft.

In mijn korte video's heb ik je laten zien hoe het me in West-Afrika verging. In het een-na-laatste filmpje neem ik je nog een keer mee naar Segou, West-Afrika, naar een van de grootste muziekfestivals. De muziek, de mensen en het feest heb ik in mijn hart gesloten. Inmiddels kan ik de dagen aftellen tot het moment dat ik weer het het podium op mag gaan, omringd door de mooiste muzikanten om iedereen te laten horen wat we hebben gemaakt. Bedankt voor al je steun en het uitdragen van mijn muziek. Dit is de kracht van verbinding: hoe meer we ergens in geloven, hoe sterker het uiteindelijk wordt, hoe groter het wordt ontvangen. Ik kijk er ongelooflijk naar uit om je 1 oktober te verwelkomen in Theater Odeon. Bedankt! Alle liefs, Dina

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven