• DINA

Aangekomen in Bamako

In West-Afrika moest ik vooral wennen aan de drukte van de mensen. Je bent er eigenlijk geen moment alleen. Afrikanen delen hun huis met vele anderen en er zijn altijd mensen over de vloer. Dit was even het tegenovergestelde van Nederland waar ik mij soms lekker kan terugtrekken en alleen mag zijn. Toch raakte ik er al gauw aan gewend en zag ik hoe mooi deze eenheid was. Iedereen hoort bij elkaar en ook ik werd opgenomen als onderdeel van het geheel. Vanuit dit besef schreef ik het nummerBamako, vernoemd naar de hoofdstad van Mali, waar ik onder dook in de Malineese cultuur, de muziek, de mensen en het eeuwige stof. Bekijk de video voor deel twee van mijn reis.

Eenmaal terug in Nederland hield ik dat gevoel van sterke verbondenheid met de mensen om me heen. We delen zoveel met elkaar en zijn zeer betrokken. Na mijn vorige bericht heb ik dan ook vele lieve reacties ontvangen waar ik heel dankbaar voor ben! Inmiddels hebben we de opnames voor de videoclip opgenomen en de fotoshoot gedaan op twee prachtige zomerse dagen in Nederland. Zie hier het resultaat! En... de kaartverkoop is via de Zwolse Theaters van start gegaan, dus de premiere op 1 oktober is alweer een stapje dichterbij! Nu de zomer is begonnen en velen van ons op vakantie gaan om volop te genieten en tot rust te komen, wil ik je nogmaals bedanken voor je steun en je een heerlijke zomer toewensen! Alle liefs, Dina

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven