• DINA

Ga je mee op reis?

Op 1 oktober is het zover: ik ga mijn debuut album 'My Own Way', live presenteren in Theater Odeon in Zwolle!

We zijn nu volop aan het voorbereiden. De opnames voor het album zijn klaar, de videoclip voor de single wordt gedraaid, we zijn de CD-Cover aan het vormgeven en de website staat klaar. Dit alles in samenwerking met een fantastische groep musici, dansers, fotograaf, vormgever en met jou!

Ik wil je graag meenemen op mijn reis die in 2011 begon in Senegal. In een serie video's zie je de muziek in West-Afrika tot leven komen en zul je begrijpen waar mijn inspiratie voor mijn nieuwe album vandaan komt. Wil je mij helpen om mijn muziek en mijn verhaal met zoveel mogelijk mensen te delen?

Steun mij door nu alvast een concertkaart voor de premiere te reserveren. Je krijgt dan het album 'My Own Way' cadeau! Natuurlijk mag je het album voor jezelf houden, of kun je die weer aan iemand anders cadeau doen om mij te helpen en mijn muziek te verspreiden. Ik zal de komende maanden alle leuke momenten met delen zodat je; - als eerste de videoclip van mijn eerste single te zien krijgt - en in de aanloop naar 1 oktober toe, via korte video's meer te weten komt over hoe dit album tot stand is gekomen.

Wil je dit bericht zoveel mogelijk delen met je familie, kenissen en collega's? Het is een bijzondere reis waarop ik iedereen graag wil meenemen! Het zou geweldig zijn als je bij de premiere van de CD kunt zijn op zat 1 oktober as. in Theater Odeon, te Zwolle. Het belooft een mooie avond te worden. Bedankt voor je steun en heel graag tot dan! Alle liefs, Dina

9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven