top of page

di 30 mei

|

Online bijeenkomst

Online bijeenkomst: Zangeres DINA spreekt inhoudelijk over haar boek en album 'medisyn'.

Zangeres DINA spreekt inhoudelijk over haar boek en album 'medisyn', waarin ze de vraag stelde; 'hoe bezinnen wij, en wat is ons medicijn?' Ze deelt deze avond haar bevindingen en passages uit haar boek, en ze draagt een aantal nummers voor.

Online bijeenkomst: Zangeres DINA spreekt inhoudelijk over haar boek en album 'medisyn'.

Tijd en locatie

30 mei 19:30 – 21:00

Online bijeenkomst

Over het evenement

Zangeres DINA spreekt inhoudelijk over haar boek en album 'medisyn', waarin ze de vraag stelde; 'hoe bezinnen wij, en wat is ons medicijn?' 'Wat zoeken mensen en wat vinden mensen in de kerk, of op andere sacrale plekken? Waar zochten mensen vroeger, lang voordat de kerk een antwoord had op hun vragen? Waar vinden we genezing of waar kunnen we helen en doen we dat alleen of samen?’ 

Ze scheef 11 nummers die voor de luisteraar als poetisch en universeel medicijn kan worden toegenomen en ze interviewde een arts, twee herboristen en een schrijver om hun visie te geven op dit onderwerp. Dit resulteerde in een prachtig verhaal! 

Tijdens deze avond verteld DINA over haar onderzoek en het schrijven van haar album en haar boek. Ze deelt haar visie als mens en als artiest, en welke boodschap zij wil overbrengen. Deze avond deelt ze een aantal passages uit haar boek, en een aantal nummers van haar album.

Er is ruimte voor vragen en gesprek. 

U bent van harte welkom! 

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Online bijeenkomst: Medisyn

  € 15,00

  Belasting inbegrepen

  € 15,00

  Belasting inbegrepen

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page