top of page

za 08 okt

|

Hippolytushoef

De Kas presenteert: Lindsay Clark

Ze heeft een unieke en levendige stijl ontwikkeld als artiest, met haar voorliefde voor poëzie, rijke harmonieën en een stijl van autodidactische fingerpicking beïnvloed door Nick Drake, John Fahey en vele anderen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De Kas presenteert: Lindsay Clark
De Kas presenteert: Lindsay Clark

Tijd en locatie

08 okt 2022, 20:00

Hippolytushoef, Belt 30, 1777 HH Hippolytushoef, Nederland

Gasten

Over het evenement

De Kas is een broeikas die op Wieringen staat. En plek van groei en verbinding. De Kas geeft een thuis aan artiesten, muzikanten, sprekers, schrijvers en dichters. We heten je van harte welkom! 

Over Lindsay Clark 

Singer-songwriter en multi-instrumentalist Lindsay Clark heeft met haar muziek een balans gevonden tussen traditionele- en Engelse folk, country en haar eigen versie van experimentele folk, rechtstreeks uit haar ziel. Met inspiratiebronnen die lopen van The Beach Boys, Elizabeth Cotton, Joni Mitchell tot aan Appalachian folk. Haar klassieke scholing én de platencollectie van haar vader, creëert ze een unieke, warme sound. Ze heeft een unieke en levendige stijl ontwikkeld als artiest, met haar voorliefde voor poëzie, rijke harmonieën en een stijl van autodidactische fingerpicking beïnvloed door Nick Drake, John Fahey en vele anderen. Een bijzondere tentoonstelling van het gewicht dat minimalisme kan dragen in hedendaagse, reflectieve folk muziek.

Afkomstig uit het door goudkoorts getekende stadje Nevada City, CA, maar tegenwoordig staat haar huis in Portland, OR. Clark deelde het podium met onder andere Alela Diane, die ook meespeelt op haar nieuwe plaat, Nat Baldwin (Dirty Projectors), Ryan Francescone (Joanna Newsom), Laura Gibson en Kaitlyn Aurelia Smith.

Haar aanstaande full-length album Carpe Noctem (dat ze zelf schreef, produceerde en co-gearrangeerde), bevat bijdragen van gitarist William Tyler, Alela Diane, Sage Fisher (Dolphin Midwives), Alexis Mahler (Shook Twins) & Andy Rayborn (Paper Gates). Het album is engineered en gearrangeerd met Jeremy Harris (Vetiver, Adrienne Lenker, Hand Habits), en kwam op 24 juni jl. uit via het Nederlandse AudioSport Records.

Luister hier

Info:

https://lindsaybethclark.com/

https://www.facebook.com/LindsayClarkMusic/

Tickets

  • De Kas

    € 12,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page