Het tijdstip wordt later bepaald

|

Hippolytushoef

De Kas presenteert: Timo de Jong

Timo de Jong maakt Americana muziek geïnspireerd door de jaren zestig, maar dan in een eigentijds en verfijnd jasje gestoken.

Registration is closed
See other events
De Kas presenteert: Timo de Jong

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Hippolytushoef, Belt 30, 1777 HH Hippolytushoef, Netherlands

Over het evenement

De Kas is een broeikas die op het voormalig eiland Wieringen staat. En plek van groei en verbinding. De Kas geeft een thuis aan artiesten, muzikanten, sprekers, schrijvers en dichters. We heten je van harte welkom!

De Kas geeft een hele bijzondere sfeer, en daarom willen wij heel graag dat je komt kijken en luisteren!

Timo de Jong

Timo de Jong maakt Americana muziek geïnspireerd door de jaren zestig, maar dan in een eigentijds en verfijnd jasje gestoken. Zijn diepe, warme zangstem doet denken aan de befaamde crooners van begin vorige eeuw. Hij trad al meer dan zeshonderd keer op, waaronder drie keer Eurosonic Noorderslag en meerdere tours door Engeland. Op amuserende wijze zorgt Timo voor een aangename huiskamersfeer tijdens elk optreden.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=czYEl4ao0dI

Voor vragen of informatie: info@dinamusic.nl 

De Kas

In mijn tuin staat een broeikas, met het uizicht op de weilanden, de dijk en daarachter waait de zilte wind van de waddenzee. Het laat me verwonderen en fantaseren over hoe ik en de wind, het weiland, de vogels, en de paarden één kunnen worden. In mijn kas wil ik groeien, broeien, proberen te voelen wat er wil ontknoppen, ontpoppen en hoe ik de bodem moet voeden. Deze plek is waar ik wil onderzoeken. Want onder mijn voeten zit een onuitputtelijke bron van informatie. Mijn grond. Waar ik op sta als nuchtere friezin die zoveel voelt, dat ze ondanks haar aardsheid, een constante aanwezigheid van magie ervaart. Waar komt dat dan toch vandaan…

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Live: Timo de Jong

  €12.50

  BTW inbegrepen

  €12.50

  BTW inbegrepen

  0

  €0

Totaal

€0

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Spotify