top of page

vr 09 jun

|

Hippolytushoef

De Kas presenteert: Max Poolman

Max Poolman is een Amsterdamse artiest die muziek maakt met folk, country en rock invloeden. Hij is geïnspireerd door artiesten zoals Tyler Childers, Ryan Bingham en Justin Townes Earle. Max Poolman neemt je mee met zijn rauwe stem en persoonlijke liedjes tijdens zijn live optredens.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De Kas presenteert: Max Poolman
De Kas presenteert: Max Poolman

Tijd en locatie

09 jun 2023, 20:00

Hippolytushoef, Belt 30, 1777 HH Hippolytushoef, Nederland

Gasten

Over het evenement

De Kas is een broeikas die op Wieringen staat. En plek van groei en verbinding. De Kas geeft een thuis aan artiesten, muzikanten, sprekers, schrijvers en dichters. We heten je van harte welkom! 

Max Poolman

Max Poolman is een Amsterdamse artiest die muziek maakt met folk, country en rockinvloeden. Hij is geïnspireerd door artiesten zoals Tyler Childers, Ryan Bingham en JustinTownes Earle. Max Poolman neemt je mee met zijn rauwe stem en persoonlijke liedjestijdens zijn live optredens. Hierin wisselt hij intieme akoestische nummers metmondharmonica en gitaar af met ruige country rock liedjes waar hijen zijngitarist Jeroen Egge het publiek weet te laten rocken. Max was een van de meest geboekte artiesten tijdens de Popronde 2021. 

Nu is het tijd voor nieuw werk! Mei 2023zal de nieuwe plaatvan Max getiteld“Roads Go On Forever”verschijnen! Deze plaat is geproduceerd door zijn gitarist en producerJeroen Egge enopgenomen met engineer Bas van Wageningen in de Basement Studios in Den Haag.

Info:

https://www.maxpoolman.com/

https://www.youtube.com/watch?v=NDj7KuHWPII

Tickets

  • De Kas Live: Max Poolman

    Inclusief welkomstdrankje.

    € 15,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page