top of page

za 22 jan

|

De Kas | Live -stream concert

De Kas presenteert: DINA

Zangeres en schrijfster DINA is altijd opzoek naar de stilte in de muziek en vanavond zal het niet anders zijn. DINA creëert haar eigen podium in De Kas, een unieke plek waar muziek en locatie volledig samenvallen.

Registration is closed
See other events
De Kas presenteert: DINA
De Kas presenteert: DINA

Tijd en locatie

22 jan 2022, 20:00

De Kas | Live -stream concert

Gasten

Over het evenement

De Kas is een broeikas die op het voormalig eiland Wieringen staat. En plek van groei en verbinding. De Kas geeft een thuis aan artiesten, muzikanten, sprekers, schrijvers en dichters. Via live-stream brengen wij onze kunsten, die jij vanuit het comfort van je huiskamer kunt bekijken. 

De Kas geeft een hele bijzondere sfeer, en daarom willen wij heel graag dat je komt kijken en luisteren!

Voor onze officiële opening starten we met zangeres DINA. 

Vorig jaar bracht ze haar album HEART uit, en in Februari komt haar nieuwe Ep, DINA Up Close uit. Een verzameling van eerder geschreven tracks die DINA uitbracht in een akoestisch  jasje. 

DINA is altijd opzoek naar de stilte in de muziek en vanavond zal het niet anders zijn. We wensen je heel veel luister en kijkplezier!  

Let op! 

Bij aanschaf van een ticket ontvang je op de dag van het evenement een geheime link via je mail. De live-stream vind plaats op YouTube.

Voor vragen of informatie: info@dinamusic.nl 

Al bevestigd:  4 Januari verwelkomen we  ZEA in de kas! Stay Tuned! 

De Kas

In mijn tuin staat een broeikas, met het uizicht op de weilanden, de dijk en daarachter waait de zilte wind van de waddenzee. Het laat me verwonderen en fantaseren over hoe ik en de wind, het weiland, de vogels, en de paarden één kunnen worden. In mijn kas wil ik groeien, broeien, proberen te voelen wat er wil ontknoppen, ontpoppen en hoe ik de bodem moet voeden. Deze plek is waar ik wil onderzoeken. Want onder mijn voeten zit een onuitputtelijke bron van informatie. Mijn grond. Waar ik op sta als nuchtere friezin die zoveel voelt, dat ze ondanks haar aardsheid, een constante aanwezigheid van magie ervaart. Waar komt dat dan toch vandaan…

Tickets

  • De Kas presenteert: DINA

    With this ticket you're supporting this artist. Thank you so much!

    € 12,50
    Btw: +€ 2,63 BTW
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page