top of page

vr 01 dec

|

Hippolytushoef

De Kas presenteert: Bity Booker (UK)

Zowel haar kunstwerken als haar liedjes lijken liefdesbrieven aan een eenvoudige maar diepgaande, mystieke gevoeligheid die begin jaren zeventig voor het laatst in het wild werd gezien.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De Kas presenteert: Bity Booker (UK)
De Kas presenteert: Bity Booker (UK)

Tijd en locatie

01 dec 2023, 20:00 – 22:00

Hippolytushoef, Belt 30, 1777 HH Hippolytushoef, Nederland

Over het evenement

De Kas is een leefkas die op het voormalige eiland Wieringen staat. Het is een bijzondere plek, waar organisator Dina Popma een thuis wil bieden aan artiesten, muziekanten, sprekers, schrijvers en dichters. Een plek waar je als luisteraar je kan laten betoveren door de lichtjes en de reflecties in het glas, je de muziek en de warmte van de houtkachel als een zachte deken om je heen kunt vouwen en een avond beleefd zoals je dat nog nooit eerder hebt ervaren. We heten je van harte welkom!

Bity Booker

Bity Booker is een Italiaans/Australische psych-folk singer-songwriter en illustrator, gevestigd in Londen. Haar muziek en illustraties hebben een sterke verbinding met de natuur en dieren.

Bity groeide op in een artistiek gezin op het platteland van Umbrië, studeerde af aan de kunstacademie in Italië en woonde tussen Italië, Australië en Engeland. In haar tienerjaren zong ze in een aantal metalbands, naast het schrijven van haar eigen originele materiaal met klassieke gitaar en stem. In de loop der jaren bracht ze een aantal EP's, één album en twee geïllustreerde liedboeken uit, 'The Mouse Song' en 'Parrots in London'.

Bity's nieuwe EP 'Dreaming in the Morning' (5 maart 2022) is in 2021 thuis opgenomen op een bandmachine, de nummers zijn een dromerige ode aan de natuur, over dat moment dat je alleen met je geest in het bos één wordt met de bomen en de vogels en alles lijkt rustig op zijn plaats te vallen.

Bity geeft regelmatig optredens, neemt haar muziek thuis op met analoge apparatuur en illustreert aan haar bureau terwijl haar gitaar rust.

Info:

This is my website: https://www.bitybooker.com/

Listen to my new EP here: https://bitybooker.bandcamp.com/album/dreaming-in-the-morning

Instagram: https://instagram.com/bitybooker

Facebook: https://www.facebook.com/bitybookermusic

Tickets

  • Bity Booker (UK)

    € 15,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page