SUPPORT DINA

GOED NIEUWS!

Dit jaar ga ik van start van het produceren van mijn 2e album en ik zou het geweldig vinden als jij er weer onderdeel van wilt zijn!

 

In 2018 ben ik volop bezig geweest om nieuwe tracks te schrijven en componeren, en nu zijn er twaalf prachtige nieuwe nummers geselecteerd die ik samen met mijn vaste bandleden en producent wil opnemen. 


Het nieuwe jaar brengt me bij een nieuwe invulling van mijn muzikale reis. Het afgelopen jaar heb ik opnieuw bijzondere mensen ontmoet die me elke keer weer een stap verder brachten. Als mens, zangeres en artiest heb ik mijzelf weer verder ontwikkeld, elke keer kom ik bij een diepere laag die ik in mijn muziek kan laten weerklinken.

 

In 2018 ben ik gestart met het organiseren van ligconcerten, een wens die ik al heel lang had en tot uitvoering heb kunnen brengen. En met succes! Ik heb van jullie zoveel hartverwarmende reacties gekregen en ik zal dit concept als artiest ook in 2019 blijven uitdragen en uitbouwen. Voor meer informatie over de ligconcerten klik hier.

Onder de warmte van de oranje zon van Valencia heb ik mijn songteksten nog dichterbij de essentie gebracht in samenwerking met tekstschrijver Thomas Boord-James. De composities en arrangementen van de nummers zijn onder leiding van Benson Itoe (bassist en muzikaal leider), en samen met de andere bandleden verder uitgewerkt. Iedereen legt een stukje van zichzelf in de muziek, dit creatieve proces doet mijn hart sneller kloppen!

 

In 2018 heb ik vele huiskamerconcerten gegeven en op prachtige locaties en festivals mogen optreden. In de setting met mijn publiek kon ik bij elk optreden mijn nieuwe muziek geven en verder aanscherpen. Het jaar sloot ik af in Senegal waar ik 5 weken met artiesten van over de hele wereld heb gedeeld en samen gespeeld. Bij mijn terugkomst in Nederland voelde ik mij opnieuw gesterkt om mijn missie uit te voeren en verder te lopen op het pad waar ik mij op bevind.  


Elk nummer heeft een bijzondere betekenis voor mij maar straks (hoop ik) ook voor jou. Dit is waarom ik muziek maak; om je te verblijden, te ontroeren, te troosten en te omhelzen. Ik nodig je uit in mijn wereld waar jij jezelf weer mag vinden en tot rust mag komen. 

Ik hoop dat je er weer onderdeel van wilt zijn; samen wordt het nog mooier en nog beter!

Wil je mij steunen om de kosten voor de opnames te dragen?
Je ondersteunt niet alleen de productie van dit album maar draagt bij aan het delen van nieuwe muziek zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken. Elke donatie is welkom, ik ben je innig dankbaar!

WAAR DONEER JE VOOR?
 

In totaal heb ik een bedrag van 10.000 euro nodig. Het bedrag is opgebouwd uit de volgende delen:

  • Inhuren van muzikanten: 3000 euro.

  • Opname & techniek-kosten: 1500 euro.

  • Mixen en Masteren: 2500 euro.

  • Album design, drukwerk & cd persing: 3000 euro

Met jouw donatie werk je mee aan een prachtig nieuw muzikaal kunstwerk én je vindt het belangrijk om artiesten en muzikanten te stimuleren om nieuw werk te maken.

Ik ben je innig dankbaar. 

Warme groet,

DINA.

Al 2,350 euro gedoneerd!

© 2019 by Dina Music | info@dinamusic.nl