top of page

DIENSTEN & TARIEVEN

 
 
 
Illustratie diensten.png

Zingen

Zingen is voor iedereen en ik wil jou helpen om je authentieke stem te vinden en in te zetten voor de aspecten die jij wilt verbeteren of wilt ontdekken in je leven. 

Ik ga samen met jou aan de slag om op een open en speelse wijze op ontdekkingsreis te gaan naar jou stem!

Zangcoaching 30 min. - 25 euro

Zangcoaching 60 min. - 45 euro

Illustratie diensten.png

Samen zang

Eens per maand organiseer ik een avond waarin we met een groep samen experimenteren, verkennen en klank ontdekken. Deze avond is gericht om door klanken tot ontspanning te komen en het gevoel van verbondenheid met jezelf en elkaar te versterken. 

Samen zang 90 minuten - 15 euro p.p.

Illustratie diensten.png

Ademen

Ademen gaat vanzelf en heel vaak staan we er niet bij stil. Het verbeteren van je ademhalingstroom helpt om spanning, stress, angst, hyperventilatie en stotteren te verminderen of volledig op te lossen. Ik begeleid je door de ademhalingstechnieken aan te leren die voor jou prettig werken. Ik vind het belangrijk dat je door het leren van verschillende technieken, ontdekt wat het beste bij jou past. 

Ademcoaching 45 min. 35 euro

Illustratie diensten.png

Op locatie

Als zorginstelling wil je je cliënten in aanraking brengen met muziek, of kan een lied van waarde zijn aan het einde van het leven van een dierbare. Naast mijn praktijk ben ik professioneel zangeres en muzikante en ik geef concerten op verschillende locaties.

Ik zing voor jou client, een klein gezelschap of een grote zaal. Het is mogelijk om mij te boeken voor een speciale gelegenheid, bijeenkomst of ceremonie. Informeer naar nu de mogelijkheden!

Illustratie diensten.png

Klankbad

Vind diepe ontspanning en rust door je te wanen in een bad van klank en geluiden. Met speciaal afgestemde muziek voor diepe ontspanning, mijn stem, gitaar en bijzondere instrumenten neem ik je mee in de wereld van geluid, versmelting en ontspanning.

Klankbad 60 min. 45 euro

Illustratie diensten.png

Maak nu een afspraak!

OPENINGSKORTING!

In de hele maand september geldt 5 euro korting op alle diensten.

De korting geldt op 1 dienst en er kan per klant 1x gebruikt gemaakt worden van de korting. 

3.png
1.png
2.png

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met mij op!

Bedankt voor je bericht! Ik neem binnen 48 uur contact met je op.

bottom of page