Concerten

Huiskamerconcert

Elke concert van DINA is een bijzondere beleving, zowel haar solo performance's als met haar band. DINA wil dat het uitvoeren van haar muziek als een beleving wordt ervaren. Opvallend is dat tussen de liedjes door DINA een goed gevoel voor humor heeft de intense sfeer ook weet te doorbreken met wat luchtigheid.

De grote droom van DINA is om de luisteraar uit te nodigen in haar wereld waar de luisteraar zichzelf weer mag ontmoeten. 

Een huiskamerconcert is een privéconcert in jouw eigen huiskamer, een unieke en bijzondere beleving om vanuit je eigen vertrouwde omgeving te genieten van de prachtige stem van DINA en je te laten meevoeren door haar bijzondere liedjes.

Samen genieten met je familie, vrienden, collega's en kennissen van een intiem huiskamerconcert van DINA? Dat kan!

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je DINA wilt boeken voor een intiem huiskamerconcert dan ben jij de gastvrouw of gastheer van de avond. Dit betekend dat jij zorg draagt voor de organisatie van het huiskamerconcert én jouw huiskamer ter beschikking stelt voor een bijzondere avond. Samen met DINA spreek je een moment af wanneer je graag wilt dat het concert gaat plaats vinden. DINA zorgt zelf voor haar vervoer en techniek.

 

Concert met meer muzikanten?

 

DINA speelt zowel solo als met haar vaste bandbezetting. Het is ook mogelijk om een huiskamerconcert te beleven waarin DINA één of meerdere bandleden uitnodigt. 

Hoe lang duurt het?

Je kunt kiezen uit een set van 1 uur en 15 minuten óf een set van 2 x 35 minuten met een pauze tussen de 2 sets door. Heb je andere voorkeuren? Dan is het altijd mogelijk om andere opties te overleggen.

Boek nu! Voor meer informatie, vragen en boekingen kunt je contact opnemen via: info@dinamusic.nl of telefonisch via: 0647499352

© 2019 by Dina Music | info@dinamusic.nl